Saskia - Fysionovum

Oncologie (revalidatie) fysiotherapie in Blaricum & Huizen

Je hebt te horen gekregen dat je kanker hebt en moet daarvoor medische behandelingen ondergaan, of mogelijk heb je deze al achter de rug. Waarschijnlijk denk je dan niet als eerste aan fysiotherapie om je in dit proces te begeleiden. Toch kun je je veel beter voelen bij het volgen van een trainingsprogramma onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut. Uit onderzoek blijkt dat het veel voordelen heeft om te trainen tijdens of na de medische behandeling tegen kanker.

Alles over Oncologie (revalidatie) in Blaricum & Huizen

Saskia Wallenburg is de fysiotherapeut oncologie van Fysionovum en is een gespecialiseerde fysiotherapeut. Zij heeft specifieke kennis over de ziekte, de medische behandelingen, communicatie met de oncologische patiënt, de korte- en lange termijngevolgen van de medische behandeling en de laatste ontwikkelingen binnen de oncologie. Na een intake en fysieke testen stelt zij samen met een persoonlijk programma op. Je traint onder persoonlijke begeleiding twee keer per week. 

Voordelen trainen tijdens de medische behandeling

Mensen die tijdens de behandeling tegen kanker bij een speciaal geschoolde fysiotherapeut trainen :

Mensen die tijdens de behandeling tegen kanker bij een speciaal geschoolde fysiotherapeut trainen :

Aangesloten bij Onconet & FVGO

Praktijk voor fysiotherapie FysioNovum is aangesloten bij Onconet, een landelijk netwerk met als missie toegankelijke en kwalitatief goede fysiotherapeutische begeleiding bij het behouden of herwinnen van fitheid voor patiënten met kanker. Daarnaast zijn we aangesloten bij het FVGO, een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten in de regio Gooi en omstreken, met specifieke deskundigheid op het gebied van training en behandeling van de oncologische patiënt.

Of neem contact op

Veel gestelde vragen

Video afspelen
Call Now Button