Fysiotherapie in Blaricum en Huizen

Fysiotherapie in Blaricum & Huizen

De fysiotherapeut houdt zich bezig met stoornissen in het bewegen en/of houding van mensen en de gevolgen hiervan in al hun dagelijkse activiteiten. Jaarlijks bezoeken meer dan 3 miljoen mensen de fysiotherapeut omdat ze gehinderd worden in hun bewegen. Het menselijk lichaam vormt een prachtig samenspel van spieren, botten, gewrichten, zenuwen en ons brein. Daarbij kan er het nodige misgaan door overbelasting, eenzijdige en/of langdurige belasting of spanning, verkeerde beweging en door verouderingsprocessen.

Alles over Fysiotherapie in Blaricum & Huizen

De fysiotherapeut richt zich bij de behandeling volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten op de oorzaken van de diverse gezondheidsproblemen en op de gevolgen daarvan. Daarnaast richt de fysiotherapie zich ook sterk op preventie: het voorkomen van klachten of voorkomen van verergering of verdere achteruitgang. 

Met welke klachten kun je o.a. bij de fysiotherapeut terecht: gewrichtsklachten van de heup, knie, enkel, schouder, elleboog en pols; rug- en nekklachten; duizeligheidsklachten vanuit het evenwichtsorgaan (bppd); klachten aan spieren, pezen en banden; herstel en revalidatie na een operatie; beweeg- en trainingsprogramma`s bij artrose, longaandoeningen(COPD) en Diabetes; herstel na hartinfarcten; sportblessures. 

De behandeling & begeleiding

Bij ons in de praktijk ligt het accent van de behandeling op actieve begeleiding. We maken daarbij veel gebruik van onze nieuwe oefenzaal met moderne apparatuur en met veel persoonlijke aandacht. Dit doen we zowel individueel als in groepsverband. We beschikken daarbij in onze praktijk over een aantal fysiotherapeuten met specialisaties: Manuele therapie, Dry Needling, Looptraining bij Claudicatio Intermittens (vaataandoening), Beweegprogramma`s COPD, Diabetes en Artrose. Verder kun je bij ons ook terecht voor (medische) fitnesstraining.

Je kunt direct bij ons terecht voor het maken van een afspraak voor onderzoek en behandeling of voor vragen over jouw gezondheid. Je hoeft daarvoor niet eerst naar jouw huisarts of specialist, maar dat kan uiteraard wel. 

 

Of neem contact op

Call Now Button

We gaan weer open

Vanaf 4 mei 2020 is Fysionovum weer geopend. Wij behandelen alleen nog niet iedereen dus lees wat dit betekent voor jou op onze speciale pagina rondom het coronavirus.